Ποινικό Δίκαιο

Η πολυετής παρουσία μας στα ποινικά ακροατήρια ολόκληρης της επικράτειας σηματοδοτείται από την εμπιστοσύνη των πελατών που μας εμπιστεύτηκαν τις σοβαρές ποινικές υποθέσεις τους, πολλές εκ των οποίων έκριναν την περαιτέρω στο μέλλον πορεία τους.


 

Ο ρόλος του Δικηγόρου στα ποινικά ακροατήρια αποκτά σήμερα πρόσθετη ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς καθημερινώς ελλοχεύει ο κίνδυνος καταστρατήγησης κάθε έννοιας δίκαιης δίκης, με συμπολίτες μας να στέκονται πραγματικά αβοήθητοι μπροστά στον ποινικό Δικαστή, ανήμποροι να υποστηρίξουν με αξιοπρεπή παρουσία το δίκιο τους. Το νομοθετικό πλαίσιο μάλιστα, σε περιόδους έντονης πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, αναπροσαρμόζεται με γοργούς ρυθμούς, ενώ η νομολογιακή πρακτική εμπλουτίζεται και μεταβάλλεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, λαμβάνοντας ενίοτε έναν σκληρό, απείθαρχο και τιμωρητικό χαρακτήρα.

 

Γι΄ αυτό και μόνον η παρουσία ενός έμπειρου Δικηγόρου, που υποστηριζόμενος από ένα πλήρως οργανωμένο και σύγχρονο δικηγορικό γραφείο, κρίνεται καθοριστική για οποιονδήποτε έρχεται αντιμέτωπος με την πολιτεία για εγκλήματα κατά της ζωής, ιδιοκτησίας και περιουσίας.

 

Οι επιτυχίες του γραφείου μας εγγυώνται μια δυναμική και συνεπή εκπροσώπηση στο ποινικό δικαστήριο, στην ανάκριση και τα δικαστικά συμβούλια, οι πολύτιμες δε συμβουλές μας είναι δυνατό να ελαφρύνουν τη θέση οποιουδήποτε έχει περιέλθει σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση, αισθανόμενος έντονο φόβο και άγχος για την έκβαση της υπόθεσής του.

 

Επιπλέον, το γραφείο μας, πέραν από την εκπροσώπηση των εντολέων του σε κάθε φάση της ποινικής δίκης, αναλαμβάνει τη σύνταξη ποινικών δικογράφων (μηνύσεων, εφέσεων κατά βουλευμάτων, ενστάσεων, αυτοτελών ισχυρισμών, υπομνημάτων, εγγράφων εξηγήσεων, αιτήσεων άρσης ή αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης και των περιοριστικών όρων, αιτήσεων αναστολής κλπ). Διαθέτει δε εκτεταμένη εμπειρία σε διαδικαστικά θέματα ποινικού δικαίου, στη λήψη και μελέτη δικογραφιών, σε ζητήματα της εκτέλεσης και σε ό,τι αφορά εν γένει την προδικασία και ευπρεπή παρουσία ενώπιον των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών.

 

Επικοινωνία

     Λεωφόρος Λαυρίου 150 & Κων. Ανδρίκου 4 Γλυκά Νερά  15354

   +30 2106657878

   info@papaelias.com