Σχετικά με εμάς

Το δικηγορικό μας γραφείο με έδρα στην Αθήνα, λειτουργεί από το έτος 1995 με αντίστοιχη επαγγελματική πείρα σε διάφορους τομείς, την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με πρότυπο τις κορυφαίες διεθνείς δικηγορικές εταιρείες και τις αρχές τους.

Το γραφείο μας επιδιώκει να αποτελεί σημείο αναφοράς για πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι αναζητούν παροχή νομικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με επαγγελματισμό, αξιοπιστία, αμεσότητα και συνέπεια. Θεωρούμε την παροχή νομικών υπηρεσιών μέσο για την επίτευξη συγκεκριμένων σκοπών, επιδιώκοντας κατά αυτόν τον τρόπο διαρκώς την υλοποίηση των στόχων των πελατών μας, με επιχειρηματική συνείδηση και με τον πλέον αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο. Οι συνεργάτες μας ενεργούν με προσωπική και εξατομικευμένη προσήλωση επί των υποθέσεων των πελατών μας και σε γλώσσα με την οποία οι πελάτες μας είναι εξοικειωμένοι.

Αξίζει δε να αναφέρουμε, ότι για τον ορθό, αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο στο χειρισμό των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε, εκτός από την νομική επιστήμη, απαιτούνται επιπροσθέτως και άλλες εξειδικευμένες γνώσεις από άλλους τομείς. Το Γραφείο μας συνεργάζεται με ειδικούς επιστήμονες και τεχνοκράτες, όπως Καθηγητές, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Συμβολαιογράφους, Οικονομολόγους, Φοροτεχνικούς, Λογιστές, Ειδικούς Δικαστικούς Γραφολόγους, Ιατροδικαστές, Ιατρούς, Πολιτικούς Μηχανικούς, Δικαστικούς Επιμελητές,. Η συνδρομή των ανωτέρω ειδικών εξωτερικών συνεργατών στην επίλυση ζητημάτων επί διαφόρων θεμάτων, όχι μόνον είναι αναγκαία, αλλά και αξιοποιείται καταλλήλως, χάρη στη δική μας πείρα και την άριστη νομική κατάρτισή μας, που μας επιτρέπουν να υλοποιούμε με επιτυχία τη διεκπεραίωση των υποθέσεων η οποία τυγχάνει η μοναδική φροντίδα για το γραφείο μας.

 

ΕΛΕΝΗ Aρσενοπούλου-ΠΑΠΑΗΛΙΑ

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

 

Επικοινωνία

     Λεωφόρος Λαυρίου 150 & Κων. Ανδρίκου 4 Γλυκά Νερά  15354

   +30 2106657878

   info@papaelias.com